Noreia
hast du die Betty Bossi Kochbücher? Dort finde ich den Grossmutters Schokoladencake so lecker, halt für Kids ohne den Kaffee oder dann den MississippiCake
Himbeeri
Dein Junior hat das super toll hingekriegt

Da darfst du stolz sein
Lynet
de Rollfondant bechunsch bi
www.back-art.ch, isch nöd usgwallet sondern gits als 250g und 500g Blöck. Entweder scho igfärbt oder du chasch dir Pulverfarbe oder Pastenfarben bsorge und selber ifärbe.
Ich tue bim uswalle immer chli Kokosfett uf d Arbeitsflächi striiche, s Wallholz bechunnt au e Ladig und dänn ganz dünn uswalle. Wenn du dänn de Fondant über s Wallholz chasch legge und so über d Torte tuesch, rissts bi mir fast nie ( hoffe weisch wie ich meine?

)
Für d Figürli chasch au Fondant näh oder Mazipan, je nach Gschmack, de Marzipan chasch au guet ifärbe. Suscht eifach wieder fröge, gäll!